Het geheim van Martinez Chocolade ligt in het feit dat wij bij elke fase, van boon tot chocolade, elk detail nauwlettend in de gaten houden. Bovendien gebruiken wij voor al onze chocoladeproducten alleen de beste grondstoffen ter wereld. Zo verwerken wij de allerbeste selectie cacao-bonen uit o.a. Java, Ecuador en Kameroen in onze chocolade. Tevens wordt onze chocolade bereidt met pure cacaoboter, volle melkpoeder en een vleugje natuurlijke Bourbon-vanille om de smaak en textuur van de chocolade af te ronden.
Wat Martinez Chocolade nog meer speciaal maakt, is het diverse-, kwaliteitsvolle- en bovenal unieke karakter van al onze recepturen. Of u nou op zoek bent naar melk-, puur- of witte chocolade of één van onze andere fijne chocoladeproducten; alles is bereid op basis van onze eigen, unieke recepturen. Ook onze hazelnoot-praline vullingen, slagroomvullingen, ganachevullingen, amandel-marsepein vullingen en likeurvullingen komen uit eigen keuken en daar zijn we ontzettend trots op.
Kortom, wij geloven erin dat we u met een combinatie van de juiste kennis en vakmanschap het perfecte chocoladeproduct kunnen aanbieden!
Noem in Den Haag of omgeving de naam ‘Maison Kelder’ en het antwoord is altijd hetzelfde: ‘Van de hazelnoottaart!’ Probeer het maar eens. Het komt omdat het banketbedrijf al meer dan 80 jaar een begrip is - niet alleen in de residentie, maar ook tot ver daarbuiten.
Wij zijn wederverkoper en bij ons kunt u het gebak bestellen. Dat kan telefonisch via 0174-240318.

Bakkerij Westland is gespecialiseerd in het bakken van roomboter kaastabletten volgens oud familierecept, met natuurlijke ingrediënten en op een ambachtelijke manier.